Kunst voor bedrijven

Unieke kunstwerken, uw visitekaartje

Bent u die '13-in-een dozijn' reproducties en posters ook zat? Wilt u betaalbare, unieke kunst die de uitstraling van uw bedrijf versterkt? U vindt bij Zadkine Kunst wat u zoekt. Alles wordt geregeld! Zadkine Kunst is geen traditionele kunstuitleen, en daar zijn we trots op.

Onze collectie unieke kunstwerken van door ons persoonlijk geselecteerde kunstenaars vindt u op deze website. Bovendien heeft Zadkine Kunst een unieke service: wij komen bij u langs met een aantal schilderijen die u zelf (of samen met ons) op onze site geselecteerd heeft. Vervolgens maken we hieruit een keuze, waarbij we rekening houden met de uitstraling van uw bedrijf en de ruimtes. Daarom hoeft u niet naar een dure galerie te komen. Makkelijk, snel, betaalbaar en dé manier om kunstwerken te kiezen. Trouwens, onze klanten zijn van mening dat een kunstwerk het beste beoordeeld kan worden op de plek waar deze moet komen te hangen. En wij denken er precies zo over.

Wij verzorgen ook technische voorzieningen zoals een ophangsysteem. Het enige dat ú hoeft te doen is een keuze maken uit onze uitgebreide collectie. Aantrekkelijke tarieven Zadkine Kunst staat voor aantrekkelijke en transparante tarieven. Op onze website vindt u bij elk kunstwerk de aankoopprijs. Dit is inclusief bezorging, advies en verzekering, en exclusief BTW. Huren of kopen, de keus is aan u. Besluit u later alsnog tot aankoop over te gaan, dan brengen wij de huurprijs van het eerste jaar volledig in mindering op het aankoopbedrag. Wilt u huren? Dan betaalt u per maand 2% van de aankoopprijs. Huren van kunstwerken is al mogelijk vanaf 3 exemplaren. Wilt u liever sparen? Dat kan ook: met 3,5% van de aankoopprijs per maand bouwt u 3% spaartegoed op, waarmee u op termijn één of meerdere kunstwerken naar keuze kunt kopen.

Meer weten? Bij Zadkine Kunst begint samenwerking meestal met een gratis en vrijblijvend gesprek bij u op kantoor. Zo krijgen wij een indruk van de persoonlijke voorkeuren, de ruimte en de uitstraling van uw organisatie. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met ons op telefoonnummer 0180 - 699 643 of mobiel +31-624661565. Mailen kan ook: (kunst@zadkine-kunst.nl).

Algemene voorwaarden: Klikt u hier om de algemene voorwaarden te lezen