Wie is Zadkine Kunst?

Zadkine Kunst verhuurt en verkoopt originele kunst aan bedrijven, instellingen en particulieren.

Wij zoeken voortdurend naar unieke kunstwerken op doek, geen zeefdrukken of reproducties. Zadkine Kunst koopt kunst van gevestigde en jonge internationale kunstenaars. De meeste kunstenaars hebben een opleiding aan de kunstacademie gevolgd, en hebben elk hun eigen stijl ontwikkeld. Zij halen hun inspiratie uit alledaagse onderwerpen zoals de natuur, mensen en dieren. Maar ook uit spiritualiteit en fantasie. Hierdoor zijn de kunstwerken in een verrassende en vaak kleurrijke stijl geschilderd. Echte blikvangers dus!

Inmiddels hebben wij een brede collectie die bestaat uit unieke moderne, figuratieve en abstracte schilderijen van verschillende kunstenaars. Onze collectie bestaat uit verschillende formaten: van 20x20 cm. tot 2x2 m. Er is dus voor iedere smaak, iedere ruimte en ieder budget een passend kunstwerk te vinden. Wij zijn steeds voor u op zoek naar nieuwe kunst, dus bezoek regelmatig onze website voor de laatste aanwinsten!

Omdat wij direct contact hebben met de kunstenaars en meerdere kunstwerken in één keer aankopen, kunnen wij betaalbare prijzen hanteren. Wilt u een kunstwerk bezichtigen, maakt u dan een afspraak met ons. Wij komen graag met de kunstwerken bij u langs. Zo kunt u meteen zien of het kunstwerk past in uw kantoor of woning.

Kunst voor bedrijven Steeds meer bedrijven kiezen voor unieke kunstwerken die de uitstraling en sfeer van het bedrijf versterken. Zadkine Kunst levert op verzoek kunst met een specifiek thema of onderwerp en kan zo, samen met u, een unieke collectie opbouwen. Wilt u meer informatie over huurvoorwaarden en prijzen, kijkt u dan op kunst voor bedrijven. Wilt u een keuze maken uit onze kunstwerken, klikt u dan hier om uw formaat te kiezen.

Kunst voor thuis Uw huis prachtig ingericht, maar nog steeds een kale plek boven de bank, het dressoir of het bed? Zadkine Kunst heeft een uitgebreid assortiment kunstwerken van verschillend formaat en in verschillende stijlen. Er is dus altijd een kunstwerk dat past binnen uw interieur. U kunt hier uw formaat kiezen.

Op onze website vindt u onze beschikbare collectie moderne, figuratieve en abstracte kunstwerken in verschillende formaten. Heeft u een speciaal verzoek? Neemt u gerust contact met ons op.

 

Waarom Zadkine Kunst?

 

•U kunt kiezen uit originele kunstwerken op doek

•Met onze spaarregeling kunt u voordelig kunstwerken aankopen

•Uw medewerkers kunnen profiteren van een gunstige aankoopregeling na een huurperiode

•Onze tarieven zijn transparant en inclusief advies, verzekering, bezorging, etc.

•Op www.zadkine-kunst.nl kunnen u en uw medewerkers een keuze maken uit onze beschikbare collectie.

•U kunt - bij u op kantoor - uw kunstwerken kiezen!

•U kunt 1 x per jaar kostenloos kunstwerken omwisselen

Wilt u meer informatie over huurvoorwaarden en prijzen, kijkt u dan op kunst voor bedrijven. Heeft u een speciaal verzoek of een vraag? Of bent u net zo enthousiast als wij en onze klanten, neemt u dan contact met ons op!